Coaching - GoProces
2123
page-template-default,page,page-id-2123,page-child,parent-pageid-2080,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Coaching

Coaching

Du eller I kan få coaching hos Go´Proces i forbindelse med individuel afklaring. Men ofte indgår coaching også som et integreret led i de større organisationelle udviklingsforløb, som Go´Proces faciliterer.

Et individuelt afklarende forløb kan fx dreje sig om en medarbejder, der har brug for at afklare sin egen rolle i et arbejdsforløb. Det kan også være medarbejdere, der er avanceret til lederstillinger og har brug for at tydeliggøre deres ledelsesrolle.

“Den enkeltstående, individuelle coaching kalder jeg terrænsamtaler, fordi de afsøger arbejdslivets terræn. De handler typisk om prioritering af opgaver, om samarbejde og om relationer til kolleger,” fortæller proceskonsulent Trine Teglhus.

Coaching som del af udviklingsforløb

Når coaching indgår som led i et større udviklingsforløb, kan det fx være som på den større produktionsvirksomhed, hvor mellemlederne gennemgik et efteruddannelsesforløb.

“Forløbet var skruet sammen på baggrund af Go´Proces’ uddannelse “Diplom i ledelse”, men ved siden af undervisningen havde vi korte coacingsamtaler om personlige læringsmål. De enkelte deltagere blev også coachet i grupper med fokus på læring både for den enkelte og hele gruppen,” fortæller Trine Teglhus.

Nærværende og nærgående

Konsulenter fra Go´Proces lægger vægt på at være gode samtalepartnere, der er nærværende og nygerrige.

“Vi tør være nærgående og udfordrende på den kærlige og humoristiske måde,” siger Trine Teglhus.

___________________________

Medarbejdere med særlig fokus på coaching:

Trine Teglhus
Mia Søiberg
Gustav Friberg