Go Proces leverer originale processer - Go' Proces
280
page-template-default,page,page-id-280,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Go´Proces leverer originale processer

Om Go’Proces

Go’Proces er et konsulentfirma, som arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer.

Vi tager konkret udgangspunkt i, der hvor i er – fx i jeres arbejdsplads, boligområde, hele organisationen eller specifikke afdeling.

Ud fra netop jeres behov, arbejder vi, igennem facilitering af processer og skabelsen af de bedste rammer, på at skabe overblik og overskud, så I kan nå de bedste resultater.

Akademiske, systemiske og forskellige

Vores konsulenter hos Go’Proces er akademisk uddannede og systemisk funderede – men meget forskellige. Derfor kan vi sammensætte den helt rigtige proces i samarbejde med den konsulent, der giver bedst mening for jer.

Vores tidligere kunder består af en lang række offentlige og private virksomheder og spænder fra ministerier og styrelser til store organisationer og mindre familieejede produktionsvirksomheder.

Vi finder løsningerne sammen

Hos Go’Proces er vores væsentligste arbejdsredskab: samtalen.

Fordi vi sammen med jer vil finde frem til den bedste løsning, der løfter jeres opgaver og udfordringer på bedst mulig måde.

Vi taler med jer før, under og efter en opgave, fordi vi ved at ting hele tiden ændrer sig i alle organisationer, også jeres. Derfor er en vigtig del af vores proces, at løbende korrigere og tilpasse mål og metoder i samarbejde med jer.

Go’Proces er til for at levere velfungerende, effektfulde og originale processer.

Skal vi sammensætte et forløb unikt til jer? Kontakt os i dag.