Bog: Effektiv efteruddannelse – til ledere der skal sikre forankring i dagligdagen - GoProces
3604
page-template-default,page,page-id-3604,page-child,parent-pageid-3345,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Bog: Effektiv efteruddannelse – til ledere der skal sikre forankring i dagligdagen

Bog: Effektiv efteruddannelse – til ledere der skal sikre forankring i dagligdagen

Som en praktisk guide til lederen, der har medarbejdere på efteruddannelse, belyser bogen de temaer der melder sig i faserne før-under-efter og som lederen skal forholde sig til.

Eksempel fra bogen:

”Når vi siger Effektiv Efteruddannelse, taler vi om uddannelse som noget, der tilfører værdi for både organisationen og for medarbejderen. Det vil sige noget, der skaber læring og fører til gode, varige og konstruktive ændringer.

Der er mange måder at tolke begrebet ”effektiv” på i forhold til organisationen, og jeres fortolkning kan være præcis lige som god som vores. Det budskab, vi gerne vil have ud, er, at det er muligt for organisationer at bruge uddannelse langt mere og langt bedre, end mange gør det i dag. Hvordan I måler effekten af uddannelsen, er op til jer. Det afhænger af mange faktorer som branche eller organisationens størrelse, målet med uddannelsen, jeres strategi og uddannelsens indhold, men det er alt sammen noget, vi vender tilbage til, for selvfølgelig skal der måles. Selvfølgelig skal I kunne ”se” effekten. Spørgsmålet er blot, hvordan I vil måle, og hvad det er, I gerne vil kunne se forandre sig.

Vil I således skabe effektiv efteruddannelse – eller varige ændringer – er der kun ét at gøre: at sætte de nye kompetencer i spil i organisationen. Hvad er det, medarbejderen har lært, hvordan kan han se det forankret i organisationen, og hvordan bliver den nye viden helt konkret sat i spil, brugt, set og operationaliseret? Det er dét, bogen her handler om. Hvordan du som leder kan hjælpe medarbejderen til at bruge sin nye viden i praksis, så de nye kompetencer fører til den ønskede effekt.”

Dansk Psykologisk Forlag ISBN 978-87-7706-825-6 kr. 99

Læs uddrag fra bogen Effektiv efteruddannelse – til ledere der skal sikre forankring i dagligdagen

Køb Effektiv efteruddannelse – til ledere der skal sikre forankring i dagligdagen